NEŠTO GA 'ŽULJA'

Piqueova prostačka poruka suparnicima iz Madrida!

13.08.2015 u 18:07

Bionic
Reading

Iako bi se kao skupo plaćena zvijezda jednog od najvećih svjetskih klubova trebao ponašati poput sportaša ili barem profesionalno, Gerard Pique je još jednom dokazao da ne poštuje suparnika

A što je još gore, s 'prozvanima', kojima je poručio 'Ajmo dečki proslaviti, a ovi iz Madrida nek se je**', te večeri čak nije ni igrao.

Dakle, očito kod njega prevladava neki puno dublji problem jer u trenucima dok treba slaviti sa svojim suigračima, a bilo je to nakon pobjede 5:4 nad Sevillom u Uefinom Supercupu, on prostački vrijeđa igrače iz najvećeg suparničkog kluba.


No takve ispade posljednjih mjeseci je već imao.

Prilikom proslave naslova prvaka, 'dotaknuo' se i Cristiana Ronalda

'Evo nas ovdje, opet sa svim trofejima. Poslije 2009, kunem se, mislio sam da nema šanse to ponoviti. Najbolja smo momčad na svijetu! Hvala vam svima i hvala Kevinu Roldanu, sve je krenulo od tebe', rekao je Pique.

Ovaj 28-godišnji stoper dotaknuo se tako u svojem govoru jednog događaja koji se zbio u Realu. Kevin Roldan je kolumbijski DJ koji je bio na proslavi 30. rođendana Cristiana Ronalda.

To rođendansko slavlje izazvalo je bijes Realovih navijača i narušilo atmosferu u kraljevskom klubu, jer se partijanje događalo nakon uvjerljivog poraza od gradskog rivala Atletica.


U listopadu, pak, prošle godine, Pique je bio bezobrazan i prema policajcima, koji su njegovu bratu htjeli napisati kaznu zbog pogrešnog parkiranja.

'Ljubomorni ste jer znate da imam novca i zato mi pišete kaznu. Prijavit ću vas šefovima i izgubit ćete posao', galamio je Pique

'Mislite da ste, zato što nosite uniformu, bogovi? I da samo tako možete kažnjavati ljude? Hoćete li dobiti postotak od kazne? E nećete, neka ti plati tata, ja kaznu platiti neću', vrlo je neugodan bio stoper Barcelone te je kaznu, kada mu je uručena - bacio.