barca na rubu

Pique u posljednjim minutama utakmice spasio Barcelonu totalne blamaže

04.02.2018 u 18:59

Bionic
Reading

U gradskom derbiju 22. kola Primere Espanyol i Barcelona su odigrali 1:1, a Barcelonu je samo osam minuta dijelilo od prvog poraza ove sezone...

Utakmica je odigrana po jakom pljusku i vodom natopljenom terenu, a Espanyol je poveo sredinom drugog dijela kada je taj pljusak iznad RCDE stadiona bio najjači, a uvjeti skoro nemogući za igru.

Ubačaj Garcie u 66. minuti sačekao je Gerard Moreno i glavom neobranjivo pogodio mrežu. Barcu je samo osam minuta dijelilo od prvog poraza u Primeri, a u 82. minuti na ubačaj iz kuta najviše je skočio Pique i izjednačio. 

Barca je započela u kombiniranom sastavu, bez Lea Messija i Ivana Rakitića, a Argentinac je ušao u 58. minuti, dok je hrvatski reprezentativac ostao na klupi. 

Podsjetimo, prije sredinom siječnja Espanyol je u Kupu kralja u prvoj utamkici dobio Barcu 1:0, a u uzvratu je izgubio 2:0. Nakon toga su se povlačili repovi, navijači Espanyola zamjerili su baš Piqueu neke izjave, pa je danas dočekan salvama zvižduka...

Barceloni je ovo tek četvrti remi nakon 22 kola, ali i dalje vode s 58 bodova, 12 više od Atletica koji ima utakmicu manje, dok je Espanyol 15. s 25 bodova.

Ranije su Getafe i Leganes odigrali 0:0.