panika na nebu

Pilot iznad Turske napravio manevar zbog kojeg su Prosinečki i 'zmajevi' pretrnuli od straha

06.09.2019 u 18:59

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak je u Zenici pobijedila Lichtenstein 5:0, uz dva gola i asistenciju dinamovca Amera Gojaka, te je u petak već krenula na put prema Armeniji, gdje će u nedjelju igrati novu kvalifikacijsku utakmicu

BiH momčad koju vodi Robert Prosinečki na put prema Erevanu krenula je charter-letom iz Sarajeva, a 'zmajeve' je dočekao temperaturni šok - sunčano, sparno vrijeme i temperatura od približno 30°C stupnjeva.

Slične vremenski uvjeti očekuju se i u nedjelju u 17 sati po lokalnom ili 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, kada je na rasporedu utakmica šestog kola kvalifikacija za Euro 2020.

No, prije nego su Prosinečki i igrači sletjeli, negdje iznad Turske doživjeli su veliku neugodnost. Naime, pilot je naglo skrenuo u lijevu stranu, što je izazvalo paniku u zrakoplovu.

Kako prenosi Avaz.ba, igrači i navijači koji su do tad stajali, odmah su počeli uskakati na svoja mjesta. Inače, ostatak leta je bio miran, dok su slijetanje u Erevan pratile turbulencije zbog jakog vjetra.

Povratak 'zmajeva' u Sarajevo planiran je za ponedjeljak, također čarter-letom, koji je zakazan za 10 sati po lokalnom vremenu.