LAZAROV ODLAZI

Pero Metličić pojačava CO Zagreb?!

23.06.2010 u 08:43

Bionic
Reading

Nakon Ivana Balića, u redove hrvatskog prvaka mogao bi stići još jedan iz generacije najboljih hrvatskih rukometaša, koji je godinama odbijao zagrebaše. Riječ je o bivšem kapetanu reprezentacije Peri Metličiću

Prema pisanju Sportskih novosti, Kiril Lazarov na meti je Ciudad Reala, kluba u kojem igra bivši kapetan hrvatske reprezentacije Pero Metličić. Navodno je iz Španjolske već stigla ponuda u Zagreb. Taj bi odlazak značio upražnjeno mjesto na lijevom vanjskom, na kojem igra Metličić.

'Dali smo rok od 48 sati. Mislim da bi uz Tončija Valčića povećao broj kvalitetnih igrača u momčadi. Metličiću bi i za manje novca ovo bila bolja opcija, zbog obitelji. Mi smo i tako čistiji u plaćanju od Ciudada', rekao je za SN Zoran Gobac, prvi čovjek kluba, koji bi svakako želio vidjeti Metličića u svojim redovima.

Naravno, bit će zanimljivo čuti Perin odgovor, kad se zna da se Pero nakon prošlogodišnjeg SP-a na ružan način oprostio od reprezentacije, kojoj na čelu stoji upravo Zoran Gobac. Ili je sukob već arhiviran i zaboravljen?