sve je gotovo?

Perišić nikad bliže prelasku u Kovačev Bayern: U Italiji se već oprostili od njega...

10.08.2019 u 13:21

Bionic
Reading

Nakon što ga trener Antonio Conte nije uvrstio na popis nogometaša za utakmicu s Valencijom ove subote, talijanski mediji vjeruju da je odlazak Ivana Perišića na posudbu u Bayern izuzetno blizu...

Podsjetimo, naš 30-godišnji reprezentativac dolaskom Antonija Contea na klupu Intera izgubio je status standardnog prvotimca kojeg je u milanskom klubu imao od svog dolaska iz Wolfsburga 2015. godine.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako ga se dugo povezivalo s moćnim klubovima iz Premiershipa, poput Arsenala i Manchester United transfer Perišića na Otok propao je i ovog ljeta, no čini se da neće ostati u Interu.

Naime, Conte ga nije uvrstio na popis nogometaša za utakmicu protiv Valencije ove subote, a talijanski mediji tvrde da je njegov odlazak iz Serije A izuzetno blizu.

Dnevnik Corriere dello Sport kaže da su pregovori s Kovačevim Bayernom poodmakli i da je blizu konačni dogovor.

Perišić bi trebao otići na jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora po cijeni od 20 milijuna eura.

Tako bi se Ivan vratio u Bundesligu u kojoj je već igrao u Borussiji Dortmund i Wolfsburgu, a upravo kod Kovača bi mogao oživjeti karijeru u momčadi u kojoj se cijene brzonogi krilni napadači poput ovog našeg ljevaka koji je zabio tolike bitne golove za hrvatsku reprezentaciju, ali nikad nije uspio sličan nivo igre prezentirati u klupskom nogometu.

S Bavarcima će imati priliku boriti se za najveće trofeje u europskom nogometu, a također i podići formu uoči nogometnog Eura koji bi mu mogao biti jedno od posljednjih natjecanja u hrvatskom dresu...