PRODAJA IZGLEDNA

Liverpool vidi da može bez Lovrena: Sve manje novca traži za Dejana, Talijani trljaju ruke

10.08.2019 u 11:50

Bionic
Reading

Nakon što Dejan Lovren nije sudjelovao u pobjedi protiv Norwicha na otvaranju Premiershipa ovog petka, sve je izgledniji njegov odlazak iz Liverpoola, a Romu u Italiji vide kao favorita za dovođenje hrvatskog stopera...

Naš 30-godišnji stoper možda je prošle sezone ostvario svoj san i s Liverpoolom trijumfirao u Ligi prvaka, no nije zaigrao u finalu niti se može pohvaliti pretjeranom minutažom u posljednje vrijeme kod Jürgena Kloppa.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Čini se da Lovrenovom vremenu u Liverpoolu dolazi kraj, a nakon što nije bio niti na klupi na otvaranju sezone protiv Norwicha ovog petka, u Italiji su gotovo sigurni da će ga gledati sljedeće sezone u Seriji A.

Naime, dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da Liverpool počinje popuštati i spustio je svoja potraživanja s 25 na 20 milijuna eura za hrvatskog braniča, a posebno je za njega zainteresirana Roma.

Rimljani bi najradije platili dva milijuna eura i doveli Dejana Lovrena na posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora po cijeni od 16 milijuna eura sljedećeg ljeta.

Iako posao još nije blizu finalizacije, čini se da su klubovi sve bliže dogovoru pa bi Lovren nakon francuskog i engleskog nogometnog iskustvo mogao okušati sreću u Italiji, gdje su stoperi na posebnoj cijeni, a stil igre u Seriji A mogao bi odgovarati njegovim karakteristikama...