NOVI 'VUK'

Perišić: Muči me ozljeda, upitna mi premijera

18.01.2013 u 16:35

Bionic
Reading

Dvobojem Schalkea i Hannovera otvara se drugi dio sezone u njemačkoj Bundesligi, a se velikim se nadanjima nastavku veseli i Ivan Perišič

Naime, hrvatski je reprezentativac u zimskom prijelaznom roku otišao iz dortmundske Borussije, u kojoj je minutažu dobivao na kapalju, te se preselio u Wolfsburg, gdje će surađivati s Ivicom Olićem.

'Nastavak prvenstva bit će svakako zanimljiv', izjavio je Ivan Perišić, ofenzivni reprezentativni veznjak, čiji je transfer iz Dortmunda koštao Wolfsburg sedam mlijuna eura.

'Za mene će svakako biti zanimljiv, jer sam promijenio sredinu i zato jer se nadam većoj minutaži negoli u Borussiji. Za sada je sve 5, jedino što me muči mala ozljeda i zbog toga mi visi premijera pred novim navijačima u subotu protiv Sttutgarta.

Perišić se u pripremnim dvobojima predstavio u sasvim dobrom izadnju i za očekivati je da će ga trener Magath korisiti ćim to bude prilika. A takvom Perišiću veselit će se i izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac, ali i svi hrvatski navijači.