CRNI NIZ

Perišić i Brozović blizu katastrofalnog rekorda kakav u Interu ne pamte!

08.02.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Inter Milano je blizu negativnog klupskog rekorda u talijanskom nogometnom prvenstvu koji bi se mogao dogoditi u nedjelju u susretu s Bolognom (15 sati)

Ivan Perišić, Marcelo Borozović i ostalo društvo iz Intera moglo bi ovog vikenda prepraviti povijesne knjige, ali to je rekord kojeg niti jedna generacija prvoligaša iz Milana ne bi željela biti vlasnik.

Naime, Inter u nedjelju (15 sati) kod kuće dočekuje Bolognu i ukoliko ne pobijedi bit će mu to deveta utakmica u nizu u Serie A bez pobjede što bi bio klupski rekord. Milanski klub je trenutačno na nizu od osam susreta bez slavlja, što mu se dogodilo još četiri puta, ali nikada nije imao devet dvoboja bez pobjede.

No kako igra Inter i taj katastrofalni niz lako bi se mogao nastaviti bez obzira što je Bologna osrednja momčad Serie A.

Inter je zadnji puta tri boda upisao 3. prosinca prošle godine protiv Chieva kada je bilo 5:0, Perišić je sprašio hat-trick, a u tome trenutku glasno se pričalo da se 'nerazzuri' mogu uključiti u bitku za naslov prvaka.

No je uslijedila kriza sa šest remija i dva poraza pa su snovi o titulu nestali, a upitna su i mjesta koja vode u Ligu prvaka.

  • +4
Inter Milano Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News