BEZ POSJETA SUIGRAČA

Pelaiću prijeti infekcija zbog preloma noge

02.12.2008 u 17:09

Bionic
Reading

Niz izvrsnih rezultata donio je mir na Poljudu koji je poremetila ozljeda Mladena Pelaića, ali i vijest da su neki ključni igrači splitske momčadi pred izlaznim vratima, prije svih Senijad Ibričić

Hajdukovci su u utorak uživali slobodan dan i zasluženi odmor nakon napora, u dva tjedna odigrali su pet utakmica.

U glavi im se vrtio film nesreće koja se dogodila njihovu suigraču Mladenu Pelaiću koji je opet na dva mjesta slomio istu nogu kao i sedam mjeseci ranije. Mnogi su ga željeli i posjetiti, no ispriječila se i preporuka liječnika, jer Mladenu, s obzirom na otvoreni prijelom noge, prijeti infekcija.

'Posjetit ćemo ga u srijedu, ako liječnik to dopusti. U ovom trenutku najvažnije je Mladenovo zdravlje', rekao je Hajdukov glasnogovornik Davor Pavić.

Već neko vrijeme Splitom se proširila vijest po kojoj bi Senijad Ibričić već u zimskom prijelaznom roku Hajdukov dres trebao zamijeniti za dres neimenovanog kluba iz Austrije. Ni sam Ibričić ni itko iz Hajduka spomenutu informaciju nije želio ni potvrditi ni demantirati, no gdje ima 'dima', ima i 'vatre'. Navodno se radi o ponudi od oko tri milijuna eura koju Hajduk navodno vrlo ozbiljno razmatra.