PORUKA LEGENDE

Paul Ince Fergusonu: Kupite hitno Modrića ili Iniestu

14.12.2011 u 13:36

Bionic
Reading

Nekadašnji igrač Manchester Uniteda Paul Ince poručio je Alexu Fergusonu da pod hitno na Old Trafford dovede Modrića ili Iniestu jer su to igrači koji mogu podignuti kvalitetu Uniteda

Paul Ince proveo je šest sezona u Manchester Unitedu te ubilježio preko 200 nastupa, što ga definitivno svrstava među legende kluba s Old Trafforda. Danas uživa kao trener niželigaških engleskih klubova, no s obzirom na bogatu igračku karijeru, njegova riječ se pozorno sluša.

Kao bivši član Manchester Uniteda Ince se osvrnuo na trenutnu situaciju na Old Traffordu te kazao da trener Ferguson mora kupiti vrhunskog veznog igrača, i to već u siječnju, odnosno zimskom prijelaznom roku.

'Manchester United treba kreativca u sredini terena jer nakon odlaska Paula Scholesa nisu pronašli igrača koji bi ga uspješno zamijenio. Danas više ne možete naći igrače poput Roya Keanea ili Bryana Robsona, koji su uspješno radili za druge te su imali poseban igrački karakter. Trener Ferguson mora naći drugi način na koji poboljšati svoj srednji red, a najviše kreativnosti može dobiti s Lukom Modrićem ili Andreasom Iniestom, koji su igrači kakve United mora dovesti. Uvjeren sam da će Ferguson ove zime napraviti određene korake i pojačati vezni red te sve druge dijelove momčadi za koje smatra da trebaju pojačanja', kazao je Ince za BBC Radio Five.