KANIBALIZAM IZ ŠTOSA

Patrice Evra rugalicom Suarezu proslavio naslov

23.04.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Pobjedom 3-0 u ogledu 34. kola engleske Premierlige protiv Aston Ville, nogometaši Manchester Uniteda su proslavili dvadesetu titulu nacionalnog prvaka na Otoku

Dakako, velika je fešta trajala na Old Traffordu nakon ogleda, no unatoč tome, možda je ovih dana čak jača nogometna priča ona gdje je u glavnoj ulozi Urugvajac Luis Suarez. Još uvijek se prepričava njegov ugriz u ruku Branislava Ivanovića, nogometaša Chelseaja, na nedjeljnom ogledu Liverpoola i londonske momčadi, a bez toga nije prošlo niti slavlje na Old Traffordu.

Naime, netko je od domaćih navijača pred Patricea Evru bacio umjetnu odgriženu ruku, kao simbol Ivanovićeve ruke koju je grizao Suarez. Evra je, čim je vidio doletjeli predmet, uzeo ruku i potom fotoreporterima pozirao i 'glumio Suareza'.


Potom je dalje mahao s rukom pred navijačima svog kluba, 'klepnuo' klupsku maskotu i slično. Podsjetimo, Evra i Suarez su bili u središtu skandala prije dvije i pol godine, kada je Urugvajac rasistički vrijeđao Francuza i potom dobio osam utakmica suspenzije. Na to se nadovezalo potom odbijanje rukovanja i nove sitne trzavice između ta dva nogometaša.