NEMA LJUBAVI NA DALJINU

Pato je bivši, Berlusconijeva kći u vezi je s konobarom

20.09.2013 u 09:54

Bionic
Reading

Brazilac Alexandre Pato, koji je kao velik potencijal doveden u Milan, u gradu mode nije dokazao sav svoj talent. Posljednjih sezona u dresu crveno-crnih igrao je malo te se ove godine vratio kući u Brazil i odjenuo dres Corinthiansa

Alexandre Pato, koji je 2. rujna napunio 24 godine, već je dugo na međunarodnoj sceni, no dojam je da na njoj nije ostvario ono što se od njega očekivalo jer kao 17-godišnjaka kupio ga je Milan i očekivalo se da će, možda ne odmah, ali sigurno tijekom vremena 'eksplodirati'. Međutim to se nije dogodilo pa je Pato više zapamćen po ljubavnoj vezi s kćerkom bivšeg talijanskog premijera, kontroverznog Silvija Berlusconija, Barbarom.

Ali kako sada stvari stoje, Pato je i iz tog odnosa izašao kao gubitnik. Jer nakon što ga se nakon skoro šest sezona odrekao Milan, sada ga se odrekla i Barbara Berlusconi. Naime lijepa Silvijeva kći se na utakmici Milana i Celtica, igranoj na San Siru, pojavila s novim dečkom. Ono što je najzanimljivije je to da novi Barbarin dečko spada među 'smrtnike'.

Talijanski su se mediji raspisali o Lorenzu, s kojim je viđena već tijekom ljeta na Sardiniji, a riječ je o studentu koji za život zarađuje radeći kao konobar u Monzi.