OSTAJE U ATALANTI

Pašalić postigao dogovor s Chelseajem: Gotovo je sa seljenjem, igrat će Ligu prvaka

17.06.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Mario Pašalić uspio je dogovoriti s upravom Chelseaja da ga ostavi na posudbi u Atalanti još jednu sezonu, piše talijanska La Gazzetta dello Sport...

Nakon Elchea, Monaca, Milana i Spartaka, Chelsea je prošlog ljeta poslao Marija Pašalića na posudbu u Alatantu za koju je odigrao 42 utakmice te upisao osam golova i šest asistencija.

  • +8
Mario Pašalić - hrvatski nogometni reprezentativac Izvor: Pixsell / Autor: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL

Iako kod trenera Gasperinija nije uvijek bio u prvom planu, naš reprezentativac čini se da je zadovoljan životom u Bergamu, a dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da je uspio dogovoriti s Chelseajem ostanak na istom mjestu još jednu sezonu.

Dogovor je trebao biti da Atalanta otkupi njegov ugovor za 15 milijuna eura, no to se neće dogoditi, već će se nastaviti posudba iz londonskog kluba. Chelsea je po tom pitanju spreman izaći u susret svom igraču kojeg je prije pet godina kupio od Hajduka, ali nikad nije zaigrao u Premiershipu.

Za Pašalića je ostanak u Atalanti dobar jer je klub senzacionalno izborio nastup u Ligi prvaka, gdje će po prvi put u povijesti odmjeriti snage s najboljim nogometnim klubovima Europe...