zvuči nevjerojatno

Partizan želi Dinamovu zvijezdu pa pokucao na Mamićeva vrata?!

11.04.2018 u 16:36

Bionic
Reading

Najbolji igrač HT Prve lige za 2017. godinu, Dinamov Alžirac El Arabi Hilal Soudani, navodno je velika želja beogradskog Partizana

Baš kao što se već tjednima špekulira o odlascima Isca, Marija Mandžukića, Inieste, Kanea, Balea, Lewandowskog, Griezmanna, De Gee, Pogbe, tako se počelo spominjati i imena nogometaša s ovog područja.

Srpski Alo.rs tako je ispalio informaciju kako čelnici beogradskog Partizana pregovaraju sa Zdravkom Mamićem oko najboljeg igrača HT Prve lige u 2017. godini, Alžirca El Arabija Hilala Soudanija.

  • +10
Dodjela tportalove nagrade Kapetani biraju igrača godine - El Arabi Hilal Soudani Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Prema istom izvoru, Soudaniju, koji je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 13 golova za 'modre', u prosincu ove godine istječe ugovor te bi u Partizan mogao preći za znatno manji iznos nego da mu ugovor traje još godinu ili dvije.

Ipak, da je priča ne drži vodu, jasno je iz činjenice da Soudani s dinamom ima ugovor do 2020. godine.

Također, Soudanija su svojevremeno tražili i engleski klubovi, od kojih je Dinamo mogao tražiti puno više nego što u ovom trenutku može platiti Partizan. Upitno je i bi li Soudani uopće i želio ići put Beograda.

A u svemu još je čudnije da Partizan oko Soudanija pregovara sa Zdravkom Mamićem, kada znamo da je on samo - savjetnik kluba te da u pregovore ne smije biti uključen.