RUŽNE STVARI NA RUJEVICI

Pao je Dinamo, a prvi čovjek Rijeke totalno utučen; kako će na ove izjave reagirati Armada?

25.11.2018 u 08:03

Bionic
Reading

Rijeka je srušila Dinamo 1:0, u derbiju 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige, ali predsjednik Damir Mišković nije mogao biti u potpunosti sretan zbog nekih drugih ružnih stvari koje su se događale na Rujevici

I dok su obični navijači Rijeke podržavali svoj klub tamo gdje je bila smještena Armada vladao je muk. Pred kraj utakmice iz toga sektora doletjele su baklje i susret je bio nakratko prekinut, a poslije sučevog zvižduka krenule su i uvrede na račun predsjednika Damira Miškovića koji je unatoč njihovom protivljenju na klupu doveo Igora Bišćana, mladog stručnjaka kojem Armada ne može zaboraviti neke grijehe iz prošlosti dok je nosio dres Dinama.

'Bila je ovo prava europska utakmica koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Mi smo bili sretniji. Treba i dalje nastaviti ovako. To smo htjeli od početka sezone, no nije otišlo u pravom smjeru, ali dečki se vraćaju na pravi put', rekao je Mišković pred novinarima.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Posebna priča je nezadovoljstvo Armade.

'Nisam ljut već jednostavno tužan zbog svih tih stvari koje se dešavaju bez ikakvog razloga. Nadam se da ćemo kroz razgovor svi shvatiti da u tome ima puno laži. Klub i navijači moraju zajedno živjeti. Ne mogu ja kao predsjednik imati isto mišljenje kao i ultrasi. Oni to trebaju poštivati, ja njih poštujem. Sve što rade, imaju pravo na to, u demokraciji smo. Mišljenja sam da je to ipak žalosno', poručio je Mišković.

Rijeka – Dinamo 1:0, 15. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže