šansa za toronto

Panika u momčadi NBA prvaka; njihov najbolji igrač Durant ipak ne igra ključnu utakmicu finala

07.06.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Košarkaš Golden State Warriorsa Kevin Durant će propustiti i četvrtu utakmicu finala košarkarske lige NBA protiv Toronto Raptorsa. Ogroman je to udarac za aktualne NBA prvake jer su računali kako će Durant igrati već od treće utakmice...

Trener Warriorsa Steve Kerr je međutim kazao kako očekuje da se u momčad vrati Klay Thompson kojeg muči ozljeda zadnje lože. Iako je Thompson inzistirao da igra u trećoj utakmici prelomio je upravo Kerr 'jer nije želio riskirati težu ozljedu.' Utakmica se igra večeras u Oaklandu u 3.00 sata u noći po hrvatskom vremenu.

Obojica su propustila prošlu utakmicu koju su dobili Toronto Rapotorsi 129:109 i tako poveli 2-1 u seriji na četiri pobjede.

Dvostruki najkorisniji igrač finala NBA Kevin Durant, koji je s prosjekom od 32,5 koša po utakmici najbolji strijelac Warriorsa prošlogodišnje završnice, neko vrijeme ne igra zbog ozljede a u tom je razdoblju momčad upisala šest pobjeda i dva poraza.

Nema sumnje kako je u momčadi NBA prvaka zbog ovog zavladala panika jer u slučaju novog poraza s gubitkom u seriji 1-3 morali bi na gostovanje u Kanadu.