rade na novom ugovoru

Panika u Interu zbog hrvatskog reprezentativca; žele ga United, Barcelona i Tottenham, a novi trener talijanskog prvaka ga se ne planira odreći

24.07.2021 u 18:50

Bionic
Reading

Novi trener Intera Simone Inzaghi rekao je upravi kluba da pod svaku cijenu zadrže Marcela Brozovića kojeg žele brojni velikani

Inzterov novi trener Simeone Inzaghi se priprema za novu sezonu Serie A u kojoj su očekivanja od njega i kluba ogromna nakon što je Antonio Conte s klubom osvojio naslov prvaka. Inzaghi je zato čelnicima kluba rekao kako je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ključan za njegove planove, te dodao da ga ni u kojem slučaju ne smiju prodavati.

Brozović je i prošle sezone kod Antonija Contea bio ključan igrač, ali se situacija zakomplicirala jer hrvatski reprezentativac nije produljio ugovor koji mu vrijedi do idućeg ljeta. Epic Brozo se često spominje u kontekstu transfera, pa je novi trener odlučio reagirati i upravu potaknuti da ga zadrži, pišu talijanski mediji.

Najveća zapreka kod novog ugovora je to što mu Inter sada daje četiri milijuna eura po sezoni, a neki igrači koji puno manje doprinose ekipi od njega zarađuju puno više. Brozović je od kluba zatražio značajnu povišicu na što Talijani za sada nisu pristali.

Ako se ne dogovore uskoro, sigurno će ga probati prodati ovog ljeta jer ne žele riskirati da za godinu dana ode bez odštete. Njegov odlazak želi spriječiti i Inzaghi koji shvača Brozovićevu vrijednost i želi spriječiti velikane poput Barcelone, Manchester Uniteda i Tottenhama koji su itekako zainteresirani i žele iskoristiti cijelu situaciju.