baš ga je 'krenulo'...

Nema kraja lošim vijestima za Ivana Perišića; svi se pitaju kako će se sve ovo što mu se događa odraziti na nastavak karijere

04.07.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Sigurno je da Ivan Perišić ovo ljeto 2021. godine neće pamtiti po dobru. S velikim je očekivanjima krenuo s hrvatskom reprezentacijom na Euru, a onda ga je zaustavila zaraza koronavirusom. No, problemima tu nije kraj jer su ga usred oporavka dočekale nimalo ohrabrujuće poruke iz Intera

Trebalo je ovo biti njegovo ljeto, posebice nakon što je s Interom osvojio titulu prvaka. S velikim je nadanjima Ivan Perišić (32) stigao na okupljanje naše reprezentacije uoči Eura. Jednostavno nije imao što za izgubiti, ugovor s Interom traje mu do lipnja 2022. godine, a dobre igre na Euru mogle su mu samo pomoći da još lakše pronađe novi klub ili u najgorem slučaju potpiše novi ugovor s 'nerazzurrima'.

No, zaraza koronavirusom zaustavila je Perišića, a bez njega su 'vatreni' ispali u osmini finala Eura. I onda je krenulo...

Talijanski mediji tvrde kako novi trener Intera Simone Inzaghi ne računa na Ivana Perišića u novoj sezoni te da su u klubu odlučili prodati ga. Inter je ionako krenuo u veliko rezanje troškova, a Perišić se na transfer listi našao i zbog ugovora od oko tri milijuna eura na godinu.

Na žalost, pojavila su se dva velika problema. Prvi je koronavirus zbog kojeg se Perišić još nije vratio u Milano kako bi obavio razgovore s novim trenerom i klupskim čelnicima, a drugi je da za njega za sada jednostavno nema ponuda! A Inter ne želi čekati jer sljedeće sezone Perišić postaje slobodan igrač i 'nerazzurri' neće moći ništa zaraditi!

  • +66
Hrvatska - Škotska, 3. kolo, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

U takvoj situaciji najveći bi gubitnik mogao biti baš Ivan Perišić i svi se s pravom pitaju kako će se sve ovo što mu se događa odraziti na nastavak karijere.

U Interu su spremni na sve opcije, pa i na onu da Perišiću ponude novi, ali značajno smanjeni ugovor. Tako bi se klub osigurao i barem nešto zaradio njegovom prodajom, ali pitanje je koliko bi Perišić imao prilike igrati ako ga Inzaghi ne vidi u svojim planovima!

Podsjetimo, Ivan Perišić je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Intera koji je osvojio prvi naslov prvaka još od 2010. godine. U 32 nastupa u Serie A hrvatski je reprezentativac u dresu 'nerazzurra' zabio četiri gola i još pet puta asistirao!

  • +69
Hrvatska - Češka, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL