BEZ IMALO MILOSTI

Padaju teške riječi i jasno je da je Mariju Mandžukiću odzvonilo u Milanu; nekada su ga obožavali, a danas ga nemilosrdno uništavaju

06.04.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Mariju Mandžukiću (34) odzvonilo je u Milanu. Talijanski mediji nekada su obožavali hrvatskog napadača, ali sada ga i oni žestoko kritiziraju

Za vrijeme dok je nosio dres Juventusa 'Super Marija' su obožavali i navijači i mediji zbog njegovog temperamenta i borbenosti na terenu, ali nakon što se vratio u Italiju, i to kao igrač Milana, bivšem hrvatskom reprezentativcu nikako da krene.

Na zub su ga uzeli prije svega novinari. Svako malo osvane neki tekst u kojem se kritiziraju čelnici 'Rossonera' zbog loše kupnje, a medijima za pravo daje i statistika.

Tako sada Tuttosport piše kako Mandžukić je doveden u Milan kao zamjena za Ibrahimovića, da bi odmorio sjajnog Šveđanina, ali to se nije dogodilo. Hrvat je upisao samo pet nastupa, od toga je tek jednu utakmicu krenuo u početnih 11, a ukupno je na terenu proveo mizernih 158 minuta.

  • +5
Milan - Manchester United, osmina finala Europske lige Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Slaboj minutaži kumovala je i ozljeda pa bi Mandžukić mogao propustiti sljedeći susret protiv Parme, a ukupno bi mu to bio 11. dvoboj u kojem nije zaigrao pa ne čudi da je Tuttosport napisao kako je 'Mandžukić Milanov promašaj i da je doprinos Hrvata klubu nikakav'. Padaju teške riječi na račun našeg golgetera!

Navodi se i ono što se već dugo piše i zna, da u Milanu više nisu zainteresirani za nastavak suradnje s Mandžukićem bez obzira što imaju opciju mogućnosti produljenja ugovora na sezonu 2021/22.