poklon hit treneru

Kovaču iz Reala stiže nagrada za fantastičnu sezonu u Bundesligi?

26.03.2018 u 06:42

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik As tvrdi kako bi sljedećeg ljeta na posudbu iz Reala u Eintracht kojeg sjajno u Bundesligi vodi Niko Kovač mogao otići daroviti veznjak Marcos Llorente...

Klub iz Frankfurta potpuno se neočekivano u Bundesligi bori za mjesto u Lige prvaka sljedeće sezone, što Niku Kovača trenutno čini jednim od hit trenera njemačkog nogometa.

Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivšeg hrvatskog izbornika često se povezuje s preuzimanjem klupe Bayerna, no od toga neće biti ništa ove godine i vrlo vjerojatno će ostati na čelu Eintrachta te izvesti svoje igrače u Europu, na što klub čeka već jako dugo.

Prema pisanju španjolskog dnevnika As, Kovačev rad mogao bi biti nagrađen poklonom iz Reala ovog ljeta. Naime, daroviti 23-godišnji Marcos Llorente trebao bi doći na posudbu u Frankfurt i pojačati veznu liniju Nikine momčadi.

Riječ je o igraču koji se nije naigrao pod Zinedineom Zidaneom u Madridu i potrebna mu je minutaža, a Eintracht se već pokazao kao odlična destinacija za Realove talente, od kojih je branič Jesus Vallejo ostavio duboki trag u Bundsligi prije nego što se vratio u 'kraljevski klub'.

Za Kovača je od dolaska Llorentea ipak puno važnije ono što slijedi sljedeće nedjelje, a to je gostovanje kod probuđenog Werdera na kojem nema pravo na poraz, ako želi zadržati četvrto mjesto koje vodi u elitno europsko klupsko nogometno natjecanje...