sve mu je bilo jasno

Ovo je pravi razlog zašto je Zinedine Zidane odlučio napustiti Real!

01.06.2018 u 09:30

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama španjolskih medija, Zidane je dao otkaz u Madridu jer je shvatio da je potpuno izgubio autoritet u svlačionici...

Vijest da Zinedine Zidane odlazi iz Reala nakon osvajanja tri Lige prvaka u nizu snažno je odjeknula ovog četvrtka i mnoge iznenadila, a vjeruje se da je razlog nezadovoljstva nogometne legende atmosfera unutar svlačionice.

  • +3
Zinedine Zidane Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Naime, imao je trener madridskog kluba previše nezadovoljnih, prije svega zbog ograničene minutaže koje je frustrirala mnoge zvijezde. Gareth Bale riješio je finale Lige prvaka pa zaprijetio odlaskom kluba jer ne igra dovoljno, a to što nije javno zahvalio Zidaneu nakon što se ovaj oprostio jasno pokazuje u kakvom su bili odnosu. Bilo je i drugih, poput Isca koji žele više igrati, a i mladi postaju nestrpljivi.

Zidaneov problem postao je i ego Cristiana Ronalda. Portugalac si je dopustio umjesto proslave titule gurati sebe i svoj mogući odlazak iz kluba u prvi plan one večeri u Kijevu, što je dodatno narušilo atmosferu u svlačionici i naljutilo Francuza.

Svjestan je Zidane da je Real u silaznoj putanji, bez obzira na osvojenu titulu prvaka Europe i da će biti teško nastaviti pobjeđivati najbolje momčadi svijeta pa se odlučio otići dok je na vrhuncu. Potencijalni odlasci Ronalda i Balea još bi mu otežali posao da je ostao, a možda bi bilo i gore kad bi ove dvije zvijezde i sljedeće sezone bile dio Realove svlačionice, jer izgubio je kod njih u potpunosti autoritet.

U svakom slučaju, Zidane će ostati zapamćen kao jedan od najuspješnijih trenera u povijesti 'kraljevskog kluba', a osvojiti tri Lige prvaka zaredom neće uspjeti nikome još jako dugo...