KANDIDATI ZA KLUPU 'KRALJEVA'

Ovo su najveći favoriti za nasljednika Zidanea; neka imena ostavit će u čudu svakog navijača Reala

31.05.2018 u 21:04

Bionic
Reading

Zinedine Zidane je na novinskoj konferenciji objavio kako nakon osvajanja Lige prvaka (treće u nizu) napušta madridski Real, a već su krenule špekulacije oko stručnjaka koji bi trebao biti nasljednik Francuza

Veliki Zizou postao je 'bivši', i to svojom voljom, a iako još nije pokupio stvari sa Santiaga Bernabeua krenula je potraga za novim stručnjakom.

Mnogi će ostati iznenađeni, ali svjetske kladionice, koje su dobro upućene u sportska zbivanja, kao prvog favorita za preuzimanje klupe 'kraljevskog kluba' stavljaju Arsenea Wengera.

Francuski stručnjak napustio je Arsenal, očekivalo se je da će otići u mirovinu, s obzirom da mu je 68 na leđima, ili da će uzeti predah, a sad je uskočio u prvi plan kao mogući novi trener Reala. A gdje ima dima tu ima i vatre, uostalom kladionice rijetko griješe....

Sljedeće ime još je veće iznenađenje, a to je bivši Realov igrač Guti, koji od 2013. radi u omladinskom pogonu madridskog kluba. Nema trenerskog iskustva u seniorskoj konkurenciji, ali to se mnogo puta u svijetu nogometa pokazalo nevažnim, a primjer je upravo Zidane.

Po koeficijentima dalje slijede Mauricio Pochettino, Antonio Conte, Maurizio Sarri, Massimiliano Allegri i Joachim Low.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL