OVOG LJETA U UMAGU

Ovo je najlakši način da zaigrate u velikoj Barceloni!

26.04.2016 u 19:03

Bionic
Reading

Nogometni kamp jednog od najboljih europskih klubova, Barcelone, ovog ljeta stiže u Umag. Krajem lipnja, dječaci i djevojčice od 6 do 16 godina imat će priliku učiti od vrhunskih nogometnih trenera s FCB Escola akademije u Barceloni, čiji se treninzi temelje na izravnoj primjeni filozofije igre i metodologije FC Barcelone

Jednotjedni kamp namijenjen je upravo mlađim uzrastima nogometaša, a održat će se od 26. lipnja do 1. srpnja 2016. na Istraturistovom terenu vrhunske kvalitete u Stella Marisu.

'Trud koji ulažemo u razvoj ponude i kvalitetu infrastrukture nogometnih terena i pratećih sadržaja prepoznali su mnogi hrvatski, ali i inozemni klubovi koji biraju naše terene za pripreme uoči natjecateljske sezone. Svakako uz dobre nogometne uvjete iznimno je bitna i ponuda izvan terena, a u našim je objektima u potpunosti prilagođena specifičnim potrebama nogometaša. Svi su ovi čimbenici uvelike doprinijeli održavanju FC Barcelona Escola Soccer Campa u Stella Marisu', izjavio je Ronald Korotaj, direktor Istraturista.

Nogometni kamp vodi stručni tim visoko kvalificiranih trenera koji će konstantnim prisustvom na terenu nadzirati i usmjeravati svaki trening, prilagoditi ga uzrastu igrača, razini igre i njihovim nogometnim vještinama. Cilj je da, bez obzira na početnu razinu, svaki polaznik izrazi svoj potencijal, uvidi svoja ograničenja, pokuša ih unaprijediti i na kraju usavrši nogometno umijeće uz vodstvo vrhunskih katalonskih trenera.

'Umag iz godine u godinu, postaje sve prepoznatljivija sportska destinacija, ne samo u Hrvatskoj već i šire. Kontinuirana ulaganja u razvoj kvalitete i ponude od strane lokalne samouprave u suradnji s Istraturistom, pridonijela su pozicioniranju Umaga kao relevantne destinacije u svijetu sporta, a uloga domaćina jednog od najpriznatijih nogometnih kampova samo potvrđuje naš status', izjavio je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Grada Umaga.

FC Barcelona Escola Soccer Camp i mladim vratarima nudi posebno posvećene programe prilagođene ovoj specifičnoj i zahtjevnoj poziciji.

'Sudjelovanje u FC Barcelona Escola Soccer Camp u Umagu jedinstvena je prilika za svakog mladog nogometaša koji će uz stručno vodstvo trenera koji su završili trenerski program FCB Escola akademije u Barceloni, usavršiti tehničke i taktičke nogometne sposobnosti, ali i naučiti vrijednosti koje će ga pratiti i izvan terena - poštovanje, solidarnost, prijateljstvo i timski rad ključne su vrijednosti naše škole', izjavio je Symon Buda, organizator FC Barcelona Escola Soccer Campa u Umagu.

Ovogodišnji, prvi FC Barcelona Escola Soccer Camp u Umagu nudi dva programa sudjelovanja: City camp bez smještaja i Full camp sa smještajem koji uključuju jutarnje i popodnevne treninge, ali i dodatne aktivnosti kao što su učenje španjolskog jezika i predavanja o zdravoj prehrani.

Svaki polaznik FC Barcelona Escola Soccer Campa u Umagu bit će dodatno motiviran pokazati svoje nogometno umijeće spoznajom da ima priliku osvojiti jednotjedni trening u sjedištu FCB Escole u Barceloni. Biti dio ekipe mladih iz cijelog svijeta koji dijele istu strast prema ovom sportu, trenirati s nogometašima iste kategorije, upoznati se s metodologijom iz FC Barcelone te igrati na terenima na kojima su svoju karijeru započeli Messi, Iniesta, Piqué nezaboravno je iskustvo i poticaj. Uz to, tijekom boravka u Barceloni, postoji i mogućnost odabira za ulazak u momčad Team Macsy ili odabir za Team Italia te sudjelovanje na uskršnjem Turniru FCB Escola u Barceloni 2017. godine.

Rezervacije za kamp su već počele, a do 15. svibnja moguće je ostvariti i popust.

Više informacija možete pronaći na: www.istraturist.com ili na broj telefona 052 700 700.