KAOS KOD 'ORLOVA'

Ovo je moguće samo u Srbiji; tjeraju izbornika koji ih je odveo na SP u Rusiju

29.10.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Srbija se nakon osam godina plasirala na veliko natjecanje, a velike zasluge za to ima izbornik Slavoljub Muslin koji je posložio momčad zvijezda te vratio dobru atmosferu u svlačionicu. No kako sada stvari stoje 64-godišnji stručnjak najvjerojatnije će dobiti nogu

Pregovori sa Srpskim nogometnim savezom (FSS) ne prolaze dobro, a u ponedjeljak ili utorak definitvno će biti poznato ostaje li Muslin na kormilu reprezentacije ili će izborničku funkciju prepustiti nekome drugome.

I dok dio srpskih novinara piše kako ništa nije riješeno, Kurir tvrdi da je Muslin bivši i da je jedina nepoznanica koliko će novca iskusni stručnjak primiti za otkaz. Prema informacijama istog portala poznat je i Muslinov nasljednik, a to je Dragan Stojković koji se i ranije spominjao kao mogući novi izbornik.

  • +14
Kvalifikacije za SP 2018., Austrija - Srbija Izvor: Reuters / Autor: LEONHARD FOEGER

Naime, još prije kvalifikacijske utakmice u Beču s Austrijom Muslin je saznao da mu spremaju otkaz, a sve mu je postalo još više sumnjivo kada se u Sportskom centru u Staroj Pazovi pojavio Stojković koji je poželio gledati trening. Muslin mu je to zabranio kao i da reprezentativci s njime imaju bilo kakve kontakte.

  • +14
Kvalifikacije za SP 2018., Austrija - Srbija Izvor: Reuters / Autor: LEONHARD FOEGER

Srbija će tako opet privući pozornost svjetske nogometne javnosti. Potjerat će izbornika koji ih je odveo u Rusiju i donio im oko 15 milijuna dolara od Fife. Inače, kao jedna od izborničkih opcija spominje se i Ljubiša Tumbaković.