NEŠTO POSEBNO

Ovo je fotografija na koju je svaki Hrvat ponosan, a poslije utakmice Ivan Perišić na jedno pitanje nije želio dati odgovor

24.08.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Ivan Perišić 11. je Hrvat s naslovom Lige prvaka, a Hrvatska i osmu godinu zaredom ima osvajača najelitnijeg klupskog natjecanja. Evo što je poslije finala izjavio naš reprezentativac

Do sada su naslov prvaka Europe osvajali Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren.

'Ovo je nešto posebno. Kada igrate nogomet, sanjate o noćima poput ove. Ovo mi je prvo finale i odmah sam slavio. Šteta što nema ovdje navijača, ali bit će ih u Njemačkoj, napravit ćemo feštu. PSG je dobra momčad, znali smo da imaju neke od najboljih igrača na svijetu. U prvom poluvremenu imali su dvije, tri šanse, ali mi imamo najboljeg golmana na svijetu, i kad nam zatreba, uvijek je tu', rekao je Perišić za Sky Sports.

'Šteta što nešto ovakvo zadnjih godina nisam napravio s Interom, da nisam osvojio nekoliko pehara, ali sretan sam sada', dodao je Perišić koji je tako uzeo svoju prvu Ligu prvaka, a apsolutni hrvatski rekorder sa četiri naslova je Luka Modrić, sve je uzeo u dresu Real Madrida (2014, 2016, 2017, 2018).

Perišić se dotakao i svoje budućnosti...

'Još imam dvije godine ugovor s Interom, vidjet ćemo što će biti. Ne mogu vam ništa reći, želim ovu noć uživati s prijateljima i obitelji. Imat ćemo vremena za razmišljanje o budućnosti', rekao je Perišić zagonetno na temu oko nastavka karijere.

  • +96
PSG - Bayern, finale Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL