nije previše razočaran

Trener PSG-a nakon utakmice pravdao dvojac koji je doveden za preko 400 milijuna eura i istaknuo kako je bitno da su na terenu ostavili srce

24.08.2020 u 08:36

Bionic
Reading

Trener PSG-a Thomas Tuchel, nakon poraza 0:1 u finalu Lige prvaka, izjavio je da je i prije utakmice vjerovao da će prvi gol odrediti pobjednika

Trener PSG-a Thomas Tuchel, nakon poraza 0:1 u finalu Lige prvaka, izjavio je da je i prije utakmice vjerovao da će prvi gol odrediti pobjednika.

'I prije utakmice vjerovao sam da će prvi gol odrediti pobjednika. Imali smo prilike, ali Bayern je prvi zatresao mrežu. Sreća ima veliku ulogu u nogometu i uvjeren sam da bi mi slavili s 1:0 da smo prvi zabili. Ljudi očekuju da Neymar i Mbappé uvijek zabiju kada im se ukaže prilika, ali to je nemoguće. Neymar je igrao odlično na ovoj završnici u Lisabonu, a što se tiče Mbappéa pravo je čudo da je uopće igrao s obzirom na nedavnu ozljedu', kazao je Thomas Tuchel pa dodao:

  • +96
PSG - Bayern, finale Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL

'Razočaran jesam, ali ne previše. Ponosan sam kako smo odigrali završnicu u Lisabonu, kako smo igrali u finalu. Igrači su ostavili srce na terenu, to je bitno. Pokazali smo da imamo sve što je potrebno da bi osvajali naslove', zaključio je Tuchel.

PSG je u osvajanje naslova prvaka Europe uložio ogroman novac, a samo je dvojac kojeg je spomenuo Tuchel, Neymar i Mbappe, koštao preko 400 milijuna eura. Ipak, sve to ih je dovelo tek do finala Lige prvaka u kojem ih je sinoć zaustavio moćni Bayern.