figa u džepu

Ovim potezom čelnici Real Madrida jasno su svima pokazali koliko cijene Sergija Ramosa; što da nakon ovoga misli Luka Modrić?

14.10.2020 u 07:59

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kojem za godinu dana istječe ugovor s Real Madridom, prošlog je tjedna rekao kako se nada produženju ugovora s 'kraljevima' jer 'još nekoliko godina može igrati na ovoj razini', no nije siguran hoće li mu klub ponuditi nastavak suradnje

'Naravno, volio bih nastaviti, ali to ne ovisi o meni nego o tome što žele klub i trener', izjavio je Modrić u razgovoru za španjolsku radijsku postaju COPE.

>> Luka Modrić ovakav Realov odgovor sasvim sigurno nije zaslužio; toliko se žrtvovao za 'kraljeve', pa bi mogli imati i malo više respekta prema njemu

'Vjerujem da još uvijek svojom igrom mogu biti važan Real Madridu. Želja mi je završiti ovdje karijeru no ne želim biti problem. Uvjeren sam da ćemo postići sporazum, kakav god bio, ili o produženju ugovora ili o mom odlasku u drugi klub. Ovdje se osjećam kao doma', dodao je 35-godišnji Luka Modrić.

>> Zbog Luke Modrića u Real Madridu su se odlučili za povijesni presedan; ovo se u 'kraljevskom klubu' još nikad nije dogodilo

Zanimljivo tih se dana pričalo kako je u sličnoj situaciji i Sergio Ramos, koji je doduše mlađi godinu dana od Modrića i sada ih na 'leđima' nosi 34.

I u jednom trenutku se pojavila informacija kako bi ovom dvojcu, neizostavnom dijelu Zidaneova mehanizma, Real mogao ponuditi - ni više, ni manje - nego dvogodišnji ugovor.

Ipak, cijelu su priču demantirali iz Reala.

'Real Madrid trenutno ne vodi nikakve razgovore oko produženja ugovora s Lukom Modrićem, a tu temu će razmotriti iduće ljeto kada 35-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije bude istjecao ugovor. Produženje ugovora je Lukina želja i točka, ali ta će tema biti razmotrena tek idućeg ljeta', bio je odgovor iz Reala.

I dok se oko Modrića ne događa ništa, novinari Marce, listu poznatom po bliskosti s Realom, doznaju kako je Ramos već dogovorio nastavak suradnje s 'kraljevskim klubom'.

'Sergio Ramos ubrzo će potpisati novi ugovor s Real Madridom i to nije ništa novo. Nikakvi problemi ne postoje. On želi igrati za Real Madrid i Florentino Perez ga želi u momčadi', pišu novinari Marce.

Prema tome, nije teško zaključiti da se s Modrićem ili igraju 'skrivača' ili ga ipak nakon lipnja više ne vide na Santiago Bernabeuu.