lloris hvali modrića

Golman francuske reprezentacije nije svjestan na kakav derutan stadion dolazi, već se raduje što će napokon igrati pred navijačima

13.10.2020 u 19:10

Bionic
Reading

'Ispred nas je velika utakmica. Hrvatskoj je to zadnja prilika da se vrati u igru za prvo mjesto, a mi očekujemo pozitivan rezultat. Bit će to velika utakmica', rekao je golman francuske reprezentacije Hugo Lloris uoči maksimirskog ogleda protiv Hrvatske u Ligi nacija, a koji je na rasporedu u srijedu na maksimirskom stadionu od 20.45 sati.

Jedinicu londonskog Tottenhama raduje što će se na tribinama okupiti 7.000 gledatelja, što je više nego što vlasti dozvoljavaju u Francuskoj i Engleskoj.

'Nogomet se igra radi navijača i raduje me njihov povratak na tribine, bez obzira na njihov broj. Uvijek me raduje kada igramo pred navijačima.'

U posljednjem susretu Francuzi su slavili 4:2, baš kao i u finalu SP-a u Rusiji. No, u odnosu na pariški susret u redove hrvatske vrste vraća se Luka Modrić.

'Modrićev povratak će promijeniti odnose, on je važan igrač za Hrvatsku. Naš protivnik voli držati loptu i očekujem veliku bitku na sredini terena,' kazao je Lloris.

Osvrnuo se i na nedavni dvoboj protiv Portugala koji je završio bez golova.

'Bila je to teška utakmica, nismo imali previše prostora, ali dobro smo igrali u obrani. Nismo imali previše vremena za razmišljanje o tom susretu jer smo se morali okrenuti prema Hrvatskoj.'

Lloris je komentirao i igre svog suigrača Antoinea Griezmanna koji nikako da dosegne pravu formu.

'Ne možemo Griezmanna dovoditi u pitanje. Svaki igrač ima dobrih i loših dana, a znamo koliko je on napravio za našu reprezentaciju,' poručio je Lloris.