SAN SIRO U 'KVADRATIĆIMA'

Ovo bi svaki hrvatski navijač koji dolazi u Milano trebao znati

14.11.2014 u 07:49

Bionic
Reading

Uoči velikog nedjeljnog sraza između Italije i Hrvatske, donosimo cjelovit pregled uputa i upozorenja za sve hrvatske navijače koji namjeravaju prisustvovati ovom ogledu

U dogovoru s Talijanskim nogometnim savezom (FIGC), Hrvatski nogometni savez bio je zadužen za organizaciju prodaje i distribucije ulaznica hrvatskim navijačima. Hrvatski navijači mogli su kupiti ulaznice isključivo putem Hrvatskog nogometnog saveza i to za navijački sektor predviđen za hrvatske navijače (3. razina, plava tribina).

Svim hrvatskim državljanima koji nisu kupili ulaznicu preko HNS-a, a nemaju boravište u Italiji (što mogu potvrditi dokumentima), neće biti omogućen ulazak na stadion.

Sve ulaznice na stadionu su personalizirane (glase na ime i prezime) te NISU prenosive

Prema talijanskim zakonima, uz policiju i zaštitarska služba te redari imaju pravo kontrolirati osobne podatke i usporediti ih s podacima na ulaznici, a ako se ti podaci ne podudaraju, tim osobama bit će zabranjen ulaz na stadion.

Sve internetske narudžbe hrvatskih državljana putem FIGC-a automatski su poništene i vlasnici neće moći ući na stadion s takvom elektroničkom ulaznicom.

Zbog dugotrajne kontrole ulaska, kao i veličine stadiona te dugotrajnog kretanja kroz toranj broj 8 putem kojeg ulaze hrvatski navijači (najmanje 15 minuta), preporučujemo navijačima da na stadion dođu najkasnije tri sata prije početka utakmice.

Na sljedećoj poveznici možete pronaći dokument na hrvatskom jeziku sa svim informacijama i pravilima vezanima za utakmicu, uključujući upute za dolazak na stadion i ponašanje na San Siru: UPUTE ZA HRVATSKE NAVIJAČE

U slučajevima gubitka dokumenata, kao i svim drugim slučajevima u kojima je potrebna pravna pomoć, hrvatski navijači mogu se obratiti dežurnom osoblju Generalnog konzulata Republike Hrvatske na brojeve telefona 0039 340 4791918 i 0039 331 76425 67.

Hrvatski nogometni savez još jednom poziva sve navijače da daju punu podršku Vatrenima uz fer i korektno navijanje i respekt prema protivniku. Uživajte u nogometnom spektaklu u hramu nogometu, legendarnom milanskom stadionu San Siro!

Utakmica Italija - Hrvatska igra se u nedjelju 16. studenoga u 20:45 sati.