PEREZ IMA ZADATAK

Ovo bi moglo razočarati Modrića; Ancelotti već na ljeto dovodi njegovu zamjenu

23.05.2023 u 12:06

Bionic
Reading

U Real Madridu svjesni su da će morati tražiti zamjenu za nekolicinu iskusnih igrača, prije svih našeg Luku Modrića, a zatim i Tonija Kroosa te Karima Benzemu. Čelnici kluba 'češljaju' na sve strane kako bi se što prije osigurali kvalitetnim rješenjima, a Španjolci pišu da su pronašli igrača koji bi mogao biti idealna zamjena za Modrića.

Iza Luke Modrića uskoro će biti 11. sezona u dresu Reala. A u rujnu će napuniti i 38 godina. S Kraljevima je osvojio pregršt trofeja, i posve je jasno da bi kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije sljedeća sezona ujedno mogla biti i posljednja u Realovom dresu.

Hrvat s Realom ima ugovor do kraja ove sezone, no već je potvrđeno da će Modrić ostati u klubu i sljedeće sezone te potpisati novi jednogodišnji ugovor.

Isti rasplet čeka i Tonija Kroosa, odnosno Karima Benzemu, koji su već godinama, uz Modrića, glavni igrači ove momčadi. Jasno je da neće biti nimalo lako pronaći igrače koji će biti dostojne zamjene za njih nakon svega što su napravili i ostvarili u dresu Kraljeva.

Carlo Ancelotti već sada ima nekoliko mladih veznjaka koji su stigli kao zamjene za Modrića i Kroosa, ali kako piše Marca glavni cilj talijanskog trenera jest dovesti jednog ipak iskusnije veznjaka.

U priču se 'upleo' i L'Equipe, koji navodi kako je Ancelotti ozbiljno 'zagrizao' za veznjaka PSG-a, Marca Verrattija, kojeg bi želio u dresu Real Madrida već na kraju ove sezone.

Ancelotti je poručio Florentinu Perezu da bi 30-godišnji Talijan bio odlično rješenje i prava zamjena za Modrića, a koji prema svemu sudeći u sljedećoj sezoni neće imati baš minutažu na koju je navikao. U slučaju dolaska na Santiago Bernabeu, Verratti bi mogao preuzeti Modrićevo mjesto u startnoj postavi.

Iako ima ugovor s Parižanima do srpnja 2026. godine, u Madridu vjeruju kako bi PSG pristao na prodaju, jer i njima treba osvježenje igračkog kadra.

Ancelotti i Verratti surađivali su u PSG-u i talijanski trener sigurno zna kakve kvalitete ima Verratti koji već 11 godina nastupa u dresu francuskog kluba.

Verratti je još kao tinejdžer potpisao za PSG u koji je za 12 milijuna eura stigao iz Pescare nakon odlične sezone koju je imao u Serie B.