odlazi na otok?

Ovo bi bila odlična opcija za Marija Mandžukića; tamo vole igrače poput njega

03.07.2019 u 06:32

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, ali koji još uvijek igra nogomet na najvišem nivou, prema pisanju talijanskih medija, mogao bi napustiti Torino i 'Staru damu'

Iako je Mandžukić neki dan napisao kako uživa 'bez stresa' i neopterećen oko svog statusa, pritisak mu evidentno stvaraju brojni novinari.

No, to znači da je cijenjen i da ljude zanima gdje će igrati sljedeće sezone.

Od dolaska Maurizija Sarrija na klupu 'Stare dame', status mu je navodno poljuljan, a navodno Sarri inzistira i na dolasku Higuaina, što bi značilo ponovnu žestoku borbu za mjesto u napadu. Makar, svi se sjećamo kako je Argentinac već prošao u okršaju s našim napadačem.

>> Mandžo na Šalati poslao jasnu poruku svima koji ga nagovaraju da se vrati u reprezentaciju

Ipak, Talijani su to vjerojatno zaboravili, te su sada počeli spominjati i dolazak Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda u Inter, čime bi se oslobodilo mjesto u napadu 'vragova'.

Ono zbog čega se dodatno pojačava dojam priče oko Mandžukićeve selidbe u momčad Olea Gunnara Solskjaera jest želja Sarrija da defenzivnu liniju pojača Matteom Darmianom, talijanskim igračem u redovima 'vragova', čija je minutaža na Old Traffordu preskromna.

Na taj bi se način kompenzirala razlika u cijeni, pa kad već nismo dočekali Ivana Perišića i(li) Ivana Rakitića, možda upravo Mandžukić postane prvi Hrvat u dresu Manchester Uniteda.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.