bio je motor reala

Ovim genijalnim potezom Modrić je podsjetio na Bobana i Prosinečkog

11.05.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Madridski Real preživio je pakao Vicente Calderona te unatoč porazu 2:1 od Atletica prošao u finale Lige prvaka, a u kojem će 3. lipnja u Cardiffu igrati protiv Juventusa. Naš Luka Modrić bio je, uz Navasa, Benzemu i Isca, među najzapaženijim igračima 'kraljeva'

Bio je to još jedan klasični madridski derbi, s puno žustrine i emocija, a nakon kojeg su, unatoč porazu 2:1, sretniji bili igrači Reala.

Zidaneova je momčad zahvaljujući pobjedi u prvoj utakmici 3:0 uspjela izboriti nastup u finalu Lige prvaka te će biti u prilici 3. lipnja u Cardiffu ispisati povijest odnosno postati prva momčad koja je obranila naslov u ovom natjecanju.

  • +6
Liga prvaka, polufinale: Atletico - Real Izvor: Reuters / Autor: Reuters / Juan Medina

Živio je Real opasno u prvom dijelu, kada je Atetico s dva gola u 20 minuta stigao na korak do preokreta. No domaćini su posustali, dok su gosti predvođeni razigranim, točnim i učinkovitim Modrićem uspostavili ravnotežu, a onda i golom Isca u samoj završnici prvog dijela izbacili Atletico iz ravnoteže.

Važnu rolu u Realovoj igri, uz Benzemu koji je s nekoliko minijatura pokazao da ipak nije za odstrel, baš kao ni Keylor Navas, imao je hrvatski veznjak Luka Modrić, kojeg su u nekoliko navrata pokušali zaustaviti i grubim startovima.

Međutim imao je Modrić rješenja i za takve nalete, a što potvrđuje i potez iz 54. minute, kada mu je Ronaldo vratio loptu na visini centra. Prema hrvatskom veznjaku sjurili su se Gabi i Koke, a Modrić ih je izbacio jednim potezom odnosno udarcem petom i ekspresnim bijegom prema sredini terena. Nekad su takvim potezima oduševljavali Zvone Boban i Robert Prosinečki.

Uživajte u majstoriji Luke Modrića.