JAKA KONKURENCIJA

Ove ljepotice bore se za poziciju hostese na ATP Umagu

29.05.2014 u 16:10

Bionic
Reading

Prvi od ukupno tri castinga za izbor hostesa jubilarnog 25. Vegeta Croatia Opena održan je u Ray Clubu na zagrebačkom Jarunu

Pod budnim okom već iskusnog Daniela Bilića sa Soundset radija koji je moderirao ovo događanje i prijašnjih godina, žiri u sastavu Tihana Harapin Zalepugin, najpoznatija hrvatska modna agentica, plesači Petra Jeričević i Damir Horvatinčić te predstavnik Podravke Mario Šarlija, voditelj prodaje za regiju Zagreb, izabrao je djevojke s područja Zagreba i zagrebačke okolice. Još dva castinga održat će se u Umagu i Osijeku, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 140 hostesa iz cijele regije.

Interes je i ove godine jako velik te je dosad na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 500 prijava. Kao i dosadašnjih godina, najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, a natječaj je otvoren do kraja lipnja 2014.

Upravo su hostese zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, stoga ne čudi velik interes djevojaka za poziciju ATP hostese. U zadnjih desetak godina u ovom se idealnom ljetnom poslu okušalo više od tisuću djevojaka. No, hostese nisu samo zaštitna lica turnira. One su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini čak 500 ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi – bilo da su vezane uz organizaciju turnira, aktivnosti na ATP stadionu ili kao dio službi u dodatnim sadržajima turnira izvan stadiona.

Ove se godine stavlja poseban naglasak na Fun zonu, tako da se otvara prostor za rad svim djevojkama koje vole provoditi vrijeme s djecom, te žele i imaju volju biti dijelom interaktivnih aktivnosti i zabavnih natjecanja.

25. izdanje turnira Vegeta Croatia Open održava se od 17. do 27. srpnja 2014. godine, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.