NE MOGU SVI U MILANO

Ove je igrače Kovač prekrižio pred Italiju

13.11.2014 u 09:09

Bionic
Reading

Niko Kovač imao je nakon dvoboja u Londonu - slatke brige. Istina, iako je Hrvatska poražena, dojam koji su mladi igrači ostavili protiv ponajvećih nogometnih zvijezda, ali i svjetskih doprvaka Argentinaca - bio je odličan. A nakon takve predstave Kovač je morao skratiti popis odnosno neke od tih nogometaša maknuti s popisa za dvoboj protiv Italije

'Ostavite me još kojih nekoliko minuta ili sati da posložim misli', izjavio je izbornik Kovač nakon utakmice s Argentinom.

No kako je noć odmicala, tako su, nažalost, neki morali i otpasti, a do jutra je Kovač već posložio popis kandidata za Italiju. Naravno, uz onih 13 koji su pod paskom njegova brata Roberta trenirali u Zagrebu. Modriću, Srni, Rakitiću i društvu tako će se priključiti: Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Milan Badelj, Anas Sharbini, Duje Čop, Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Domagoj Antolić, Marin Leovac i Alen Halilović, dok su 'zahvalnicu' dobili Ivan Tomečak, Marko Lešković, Matej Mitrović, Marko Rog i Mato Jajalo. Zbog ozljeda već prije su otpali Nikola Kalinić i Ivan Strinić.

Naravno, nije Kovaču bilo lako jer svjestan je toga da su svi dečki dali svoj puni doprinos i umjesto natrpane mreže, kući se vratili čista obraza. No za sve - jednostavno nema mjesta.