CROATIO, IZ DUŠE TE LJUBIM

Ovako zvuči duet Ante Rukavina - Bruno Marić!

11.10.2016 u 19:29

Bionic
Reading

Bivši igrač Šibenika, Hajduka, Panathinaikosa i Dinama te jedan od igrača od kojeg se očekivala blistava karijera, Ante Rukavina u svojoj 30. godini odlučio se na nogometnu mirovinu

Prije nekoliko dana Rukavina je rekao da se povlači iz nogometa, ali prema ovom videouratku, evidentno je da za budućnost ne treba brinuti. Jer moći će se priključiti nekoj od klapa kao prateći vokal.

Uvjerio nas je to ovom izvedbom pjesme koju u originalu pjevaju Tomislav Bralić i klapa Intrade 'Croatio, iz duše te ljubim', u društvu daruvarskog suca Brune Marića, koji je tijekom utorka pretučen u Stobreču kraj Splita.

'Možemo potvrditi da je skupina nepoznatih osoba tjelesno napala 44-godišnjaka. Još uvijek nemamo kvalifikaciju njegovih ozljeda, a kriminalističko istraživanje je u tijeku', rekli su za tportal.hr u splitskoj policiji.

Velike kontroverze svojedobno je izazvala pojava snimke na kojoj se Bruno Marić, u kućnoj atmosferi, zabavlja s tadašnjim nogometašima Dinama (Cleytonom) i Lokomotive (Antom Rukavinom), a sada se pojavila i snimka snimljena ovog ljeta.