obrušili se na sopića

Ovakav žestok odgovor trener Rijeke sigurno nije očekivao; evo što mu poručuju Demoni

11.04.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Uoči utakmice 30. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Rijeke (19 sati, MAXSport 1), oglasili su se Demoni, navijačka grupa domaćih

Podsjetimo, uoči utakmice u Puli trener Rijeke Željko Sopić kritizirao je čelnike Istre, a razlog su navijači jer mu je zasmetalo što domaća Istra 1961 neće otvoriti istočnu tribinu za Armadu.

A to je obično nepisano pravilo kad primjerice u Puli gostuju Hajduk ili Dinamo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE

'Apeliram i ovim putem za idući susret. Kulturno bih zamolio naše sportske prijatelje iz Istre da otvore istočnu tribinu. Prije pet godina nitko nije gledao HNL, a sada bi puno navijača došlo gledati utakmicu. Ne znam zbog čega smo mi drukčiji od Hajduka. Ako su mogli otvoriti tribinu za njih, zašto ne mogu za Rijeku? Ovo je baš lijep apel', poručio je Sopić.

No, ubrzo je putem društvenih mreža stigao odgovor Demina, navijačke grupe NK Istra 1961

'Sopiću, inače bismo rekli gospodine i poštovani, ali vama to nikako ne možemo reći jer niste ni jedno ni drugo.

Vaše su molbe smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB, koji vam uskoro dolaze.

Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izišao u susret i dao nekome više od 5 posto kapaciteta, što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.

Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica), koja je ionako puno više od 5 posto, koliko vam po zakonu i pripada. Ako nastavite s ovakvim ponašanjem, ubuduće bi se i to moglo promijeniti.

Sportski pozdrav'', napisali su navijači Istre.

Sudeći po ovom jasno je kako će Sopič pokušati dodatno motivirati svoje igrače. Jer ipak je Rijeka vodeća na ljestvici i gubitak bodova bio bi za njih velik udarac.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport