KAO IGRAČA, NARAVNO

Ovaj je nogometaš priznao: Da, volim Ronalda

25.02.2014 u 19:23

Bionic
Reading

Julian Draxler, mladi njemački nogometni reprezantativac iz redova Schalkea, u srijedu će se u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka sučeliti Real Madridu i Cristianu Ronaldu, kojeg jako poštuje

'Da, volim Ronalda, pa tko ga ne voli? On je trenutno najbolji nogometaš svijeta. Čak u momčadi kao što je Real Madrid, krcatoj vrhunskim nogometašima, on se uspio izdignuti. Sviđa mi se njegova ambicija, njegova volja i želja. Osvojio je Zlatnu loptu 2008. godine i žestoko je radio kako bi opet osvojio tu nagradu', veli Draxler.

Priznao je kako se nada da njegova momčad, koja je još uvijek neporažena u ovoj kalendarskoj godini, u dvije utakmice može šokirati Real Madrid, kao što je to prošle sezone napravio veliki Schalkeov rival, dortmundska Borussia.

'Nadamo se da im možemo pokvariti njihov šou. Navijači od nas mogu očekivati veliku borbu i rezultat koji će nam ostaviti šansu uoči uzvratne utakmice. Borussia je prošle sezone izbacila Real, a i mi smo prije tri sezone pokazali protiv Intera da ništa nije nemoguće', rekao je Draxler.