mamma mia! mamma francesca!

Ovaj je klinac nova zvijezda Rome, ali u Italiji svi pričaju samo o njegovoj majci; uvjerite se sami

14.02.2019 u 16:05

Bionic
Reading

Nicolo Zaniolo (19) u utorak je pomeo konkurenciju, zabio je dva gola u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj je njegova Roma pobijedila Porto 2:1. Postao je tako najmlađi talijanski nogometaš koji je zabio dva gola u jednoj utakmici nokaut faze Lige prvaka...

Nicolo Zaniolo je s 19 godina i sedam mjeseci starosti zabio dva gola Portu, prvi su mu to golovi u Ligi prvaka uopće, a time je postao najmlađi talijanski nogometaš koji je to ostvario.

'Nevjerovatna noć za mene, nikada nisam očekivao ovakvo nešto. Slaviti gol s navijačima je nešto fantastično, ne mogu to opisati. Nadam se da ću ubrzo ponoviti', rekao je skromni Zaniolo nakon važne 2:1 pobjede njegove Rome protiv Porta na Olimpicu.

Rimski ga mediji već nazivaju nasljednikom Francesca Tottija, velik su teret stavili na leđa tinejdžera koji je u ljeto 2018. godine neplanirano stigao u redove 'vučice'. Zaniolo je bio kolateralna 'žrtva' velikog transfera u kojemu je put Intera otišao problematični Raja Nainggolan, a Roma je za jednog od najvećih talenata talijanskog nogometa Interu platila samo 4.5 milijuna eura.

  • +3
Liga prvaka: Roma - Porto, Nicola Zaniolo u akciji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zaniolo je inače prošao omladinske škole Fiorentine i Virtus Entelle. Zanimljivo, u Fiorentini su ga 2016. godine odbili jer je bio - prenizak. Kao da su 'učili' od Hajdukovih kratkovidnih skauta u omladinskoj školi koji su svojedobno odbili Luku Modrića. Jer, Nicolo je porastao do 185 centimetara i još se uvijek razvija, kako fizički, tako i igrački. Nakon svega Nicolo je stigao u Inter gdje je s juniorskom momčadi osvojio naslov prvaka i bio najbolji strijelac prvenstva.

>> Italija na nogama zbog rimskog heroja Lige prvaka: Nova zvijezda je rođena...

Sve ostalo je povijest ili će tek postati. Talijani su zaluđeni klincem koji je preporodio Romu, ali slavu mu je odjednom preotela - rođena majka. Da, Francesca Costa (42) totalno je pomrsila planove sinu jer je odjednom postala popularnija od njega.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

...🖤

Objavu dijeli francescacosta (@frac77)

Atraktivna gospođa u najboljim godinama, očito ljubiteljica tetovaža, doslovno je zapalila društvene mreže. Gospođa Francesca jako drži do sebe i izgleda fantastično, nemoguće je to previdjeti, a u ovom trenutku ima više obožavatelja od svog sina. I da, na početku su navijači mislili kako je Francesca - koja mora se priznati izgleda mladoliko - u stvari njegova djevojka!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

...🦋

Objavu dijeli francescacosta (@frac77)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

...🤔🦋

Objavu dijeli francescacosta (@frac77)

No, Francesca Costa sretno je udana, suprug Igor Zaniolo bivši je nogometaš, igrao je među ostalim za Speziju, Cosenzu, Messinu i Genou, kao i njegovi klubovi seljakao se iz Serie A u Serie B i nazad, a ponekad i do Serie C. Igor i Francesca imaju dvoje djece, kćerku Benedettu i sad već planetarno poznatog sina, junaka Rima Nicolu.

I svi su uvjereni da će, kako će rasti popularnost 'malog' Nicole, rasti broj pratitelja njegove majke na društvenim mrežama. Gospođa Francesca definitivno je to i zaslužila, pitanje je samo kako se s tim teretom slave nosi muž Igor...