perica u nevolji

Ovaj hrvatski napadač prije šest godina potpisao je za Chelsea, a sada karijeru spašava u Belgiji

23.08.2019 u 23:32

Bionic
Reading

Sa svojih 24 godine Stipe Perica može se pohvaliti već lijepim brojem klubova čije je dresove nosio. Međutim ni u jednom od njih nije dobio pravu priliku

Nakon odlične sezone u svom NK Zadru, Stipe Perica je 2013. godine potpisao za Chelsea, ali u dresu 'plavaca' nije dobio priliku već je odmah otišao na posudbu u NAC Bredu.

Nakon provedenih dvije sezona u NAC Bredi, Stipe je poslan na posudbu u talijanski Udinese. Klub iz Udina je u ljetnom prijelaznom roku godinu kasnije otkupio ugovor hrvatskog napadača od Chelseaja.

No, očito ni u Udineseu nisu imali pravu viziju, pa je Perica prvi dio prošle sezone bio na posudbi u Frosinoneu, a drugi dio u tuskoj Kasimpasi.

Ovog petka pak poslali su ga u belgijski Mouscron, momčad koja nakon četiri kola Jupiler lige ima sedam bodova, iz dvije pobjede i jednog remija. No, ono što Perici ide na ruku jest podatak da od napadača ovog kluba niti jedan u prva četiri kola nije zabio ni gol.

Očito im je postizanje golova veliki problem, jer do sad su igrači Mouscrona zabili tek tri gola, a pripisuje im se i jedan autogol.