za sedam milijuna eura

Ova odluka Zlatana Ibrahimovića nije nikoga ostavila ravnodušnim; s 39 godina potpisuje novi jednogodišnji ugovor

05.04.2021 u 17:56

Bionic
Reading

Povratnik u redove švedske nogometne reprezentacije, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović, očito još uvijek uživa u nogometu, te će ovih dana staviti potpis na novi jednogodišnji ugovor

Iako je propustio popriličan broj ovosezonskih prvenstvenih utakmica u talijanskoj Serie A, Zlatan Ibrahimović s 15 postignutih golova, dijeli visoko četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca prvenstva.

Proteklog se mjeseca vratio i u švedsku reprezentaciju, nakon pet godina izbivanja iz nje, što potvrđuje da je Ibrahimović i u ovim godinama izuzetno motiviran, ali i spreman igrati na najvećem nivou.

Naravno, njegovo nogometno umijeće uopće nije sporno, pa je jasno da su s velikom radošću svi navijači milanskih 'crveno-crnih' dočekali vijest kako će Ibrahimović ovih dana potpisati novi jednogodišnji ugovor, a prema kojem će imati plaću od sedam milijuna eura po sezoni.

Dakle, već sada se zna da će i s 40 godina, Ibrahimović nositi dres Milana. No, pitanje je hoće li mu to biti i posljednja sezona u karijeri? Jer kako izgleda i u kakvom formi se održava, nekako sumnjamo.