SAMO DÂ DOĐE...

Ova nova ponuda 'izut će iz cipela' i Dinamo i Dominika Livakovića

04.07.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Nema dana da se ne govori i piše kako je Dominik Livaković pred transferom iz Dinama. No, 'jedinica' Modrih i hrvatske nogometne reprezentacije još je u Sloveniji, na treninzima koje vodi Igor Bišćan

Prošlog ljeta, pa i odmah nakon SP-a u Katru Livakovića se spominjalo kao potencijalnog kandidata za gol Bayerna, odnosno kao zamjenu za Manuela Neuera. Ipak, nije se dogodilo ništa.

Također, Livakovića se spominjalo i kao kandidata za gol Manchester Uniteda. Pa je popularni Livi i dalje branio Dinamovu mrežu.

Zadnjih tjedana špekulira se o ponudi Fenerbahčea, koji je navodno poslao i konkretan upit u Maksimirsku 128. No, kako iznos nije zadovoljio apetite čelnika kluba, Livaković je i dalje Dinamov igrač.

Naravno, vezalo se Livakovića i uz Villarreal, još prije, pa i ovih tjedana, ali niti od toga ništa. Baš kao ni od transfera u Fiorentinu, iako je već 'dogovorio transfer'.

Sada Sportske novosti pišu kako je saudijski Al Nassr, isti onaj koji je u ponedjeljak predstavio Marcela Brozovića kao svog igrača, itekako zainteresiran i da će se javiti Vlatki Peras i Dariju Šimiću s konkretnim iznosom.

Naravno, njima novac nije problem, i Saudijci bi bez problema mogli ispuniti zahtjev od 10 milijuna eura kolika je odšteta. Isti izvor navodi da bi Livaković u Al Nassru imao plaću između šest i sedam milijuna eura, što je iznos kakvog golmani rijetko kada vide i na papiru. Dakle, ne sumnjamo da bi i Livaković jako dobro razmislio kada bi se ova ponuda uistinu pojavila na stolu.

A kako je Al Nassr krenuo u 'napad', nećemo se iznenaditi bude li Livaković 'na vagi'.