SUMNJALI SU U NJEGA!

Ova jubilarna brojka je najbolji odgovor svim Modrićevim kritičarima!

29.04.2014 u 13:48

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nastupit će večeras po 100. put u dresu madridskog Reala, u utakmici koju navijači "kraljevskog kluba" s nestrpljenjem iščekuju...

Real ovog utorka s početkom u 20:45 gostuje u Münchenu kod aktualnog europskog prvaka Bayerna u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Real je u Madridu slavio s minimalnih 1-0, a u uzvratu će naj najbolji nogometaš upisati jubilarni 100. nastup!

Bayern vs Real

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmicu možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Hrvatski je reprezentativac, koji je u Real stigao u rujnu 2012. godine, dosada upisao 64 ligaška nastupa, 14 u Kupu kralja, 20 u Ligi prvaka i jedan u španjolskom superkupu.

U 100. nastupu Modrić će biti jedna od ključnih figura sastava Carla Ancelottija, jer će biti zadužen, prije svega, za destrukciju Guardioline tiki-take u sredini terena.

Ovo je najbolji odgovor svim kritičarima nakon što je Modrić potpisao za Real. Mnogi su bili skeptični i sumnjali su da će se hrvatski reprezentivac nametnuti, a on je postao 'kotačić' bez kojeg 'kraljevi' ne mogu.

329625,329267,328830,328000

Modrić se nametnuo u Realu