BRUTALNO ISKREN

Ova izjava Lewisa Hamiltona je poput 'noža u srce' Mercedesa

06.12.2023 u 16:48

Bionic
Reading

Lewis Hamilton dao je izjavu s kojom je sigurno naljutio svoje šefove u Mercedesu, a imaju veze s konkurencijom – Red Bullom priznao je da bi volio voziti Red Bullov bolid Formule 1

Momčad sa sjedištem u Brackleyju pobijedila je tek u jednoj utrci u posljednje dvije sezone, a to je ostvario George Russell u Brazilu 2022. Dakle, sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamiltona zadnja dva prvenstva nije se popeo na najviše postolje.

Frustrirajuća je dominacija Red Bulla čiji su vozači u 2023. bili najbrži u svim utrkama osim na VN Singapura kada je pobjendik bio Carlos Sainz u Ferrariju.

'Svaki vozač ovdje gleda Red Bullov bolid i volio bi ga voziti, zato ne kažem da ga ne bih volio voziti i osjetiti koliko je dobar, jer svaki vozač želi ga osjetiti', iskren je bio Hamilton te je s tom svojom izjavom zasigurno naljutio svoje poslodavce u Mercedesu koji ga skupo plaćaju.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Sa sljedećim izjavama Britanac je primirio sve u Mercedesu.

'Imali smo dvije teške godine, i ako radimo na tome da pobijedimo taj bolid, to će biti puno bolji osjećaj nego ući u najbolji bolid. Ne bi mi puno pomoglo, u smislu da uđem u bolid koji je najdominantniji svih vremena. Rad sa svojim timom na izgradnji i mogućnosti da ih pobijedim, to bi bilo bolje za moje nasljeđe', zaključio je Hamilton.