OSLABLJEN MEDVEŠČAK

Ouellette napustio 'medvjede', odlazi u Njemačku

19.07.2010 u 21:22

Bionic
Reading

Nakon dugih i mukotrpnih pregovora ponajbolji igrač Medveščaka u prošloj sezoni Mike Oullette odlučio je napustiti 'medvjede' te će sljedeće sezone igrati u Njemačkoj

Dosad su vijesti iz Medveščaka bile vezane uz dolazak novih hokejaša, no otišao je i prvi igrač kojeg su čelnici 'medvjeda' željeli zadržati. Mike Ouellette više neće igrati u Ledenoj dvorani. Medveščak i Ouellette su od kraja sezone bili u pregovorima o nastavku suradnje, ali je Kanađanin ipak odlučio otići u Njemačku.

'Pregovori s Ouellettom trajali su od kraja protekle sezone i moram priznati da su bili vrlo iscrpljujući. Unatoč klupskim ponudama i prijedlozima o nastavku suradnje, igrač je u dogovoru sa svojim menadžmentom odabrao karijeru nastavit u njemačkoj ligi DEL.

Žao nam je što je jedan od miljenika publike napustio zagrebački Medveščak, ali u sportu su takve situacije očekivane kad se radi o sezonskim ugovorima kakav je Ouellette imao u Zagrebu. No, ne smijemo zaboraviti da su se Medveščaku u nekoliko proteklih mjeseci pridružili brojni novi igrači sa izvrsnom sportskom karijerom poput Banhama, Filewich, Reynolds, Kinasewich te s nama sljedeće sezone ostaju i Letang, Hecimovich, Prpich, Guidarelly, Sandrock, Kristan, Lovrenčić, Macaulay, Blagus i brojni drugi. U sljedećim tjednima očekujemo potvrde suradnje s još nekoliko novih-starih imena i sigurno je da ćemo biti spremni za sezonu! Prošle sezone ljestvica rezultata postavljena je vrlo visoko, a naš plan je ovu sezonu završiti jednako, čak i uspješnije', kazao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.