NEMA MILOSTI

Otkriveno da puši 'kao Turčin', Mourinho sprema strašnu kaznu!

16.06.2013 u 19:52

Bionic
Reading

Engleski nogometni reprezentativac Ashley Cole trenutno se nalazi na odmoru u Los Angelesu nakon naporne sezone, no po povratku u Chelsea mogao bi se naći u velikim problemima...

Američki 'paparazzi' uhvatili su lijevog braniča Chelseaja i engleske reprezentacije kako s cigaretom u ustima šeće s prijateljem ulicama Los Angelesa. Sve bi se to još moglo tolerirati da ga neimenovani 'prijatelj' nije raskrinkao medijima i otkrio da, kada je na odmoru, naveliko puši i to po dvije kutije dnevno.

Ovo nije prvi put da je Cole uhvaćem s cigaretom u ustima, no jest prvi put dok je Jose Mourinho njegov menadžer u Chelseaju! Podsjetimo, Mourinho je nedavno potpisao ugovor i vratio se u klub koji je uspješno vodio od 2004. do 2007. godine.

Valja spomenuti što se posljednji put dogodilo kada je jedan od Mourinhovih igrača uhvaćen od strane fotografa s cigaretom u ustima. Bio je to Fabio Coentrao prilikom proslave rođendana, nakon čega ga je karizmatični portugalski stručnjak udaljio iz prve momčadi.

Mourinho više od svega traži od svojih igrača maksimalan profesionalni odnos prema nogometu, tako da ga ovakav potez i neće previše oduševiti. Vidjet ćemo kako će Mourinho reagirati kada se sretne s Coleom, kojeg je osobno doveo iz Arsenala 2006. godine.