SEDAM VELIČANSTVENIH

Otkrivena lista prioriteta, ali nema Mourinhova omiljenog Hrvata

23.05.2016 u 19:56

Bionic
Reading

Jose Mourinho svojim će dolaskom u Manchester United znatno izmijeniti svlačionicu, a prema pisanju engleskih medija, portugalski stručnjak na radaru ima sedam imena

Nakon što preuzme kontrolu na Old Traffordu, Special One će od uprave kluba za šoping dobiti 150 milijuna funti, no ne treba sumnjati kako će se taj iznos povećati bude li potrebno.

Trenutno engleski novinari pišu o sedam veličanstvenih koji su prioritet Mourinhu. To su braniči John Stones (Everton) i Ezequiel Garay (Zenit), zatim veznjaci Andrea Gomes (Valencia) i Joao Mario (Sporting L.) te napadači Zlatan Ibrahimović (slobodan igrač), Alvaro Morata (Juventus) i Gonzalo Higuain (Napoli).

Koliko će Manu i Mourinho biti uspješni u pregovorima oko ovih igrača, pokazat će sljedeći tjedni.

Inače, zanimljivo je kako se na ovom popisu prioriteta ne spominje Luka Modrić, hrvatski veznjak kojeg Mourinho obožava i kojeg je doveo na Santiago Bernabeu dok je bio trener Reala. Portugalac je nebrojeno puta sipao pohvale na račun našeg nogometaša, no valjda je i on (kao i neengleski novinari) svjestan kako bi njegov transfer iz kraljevskog kluba bio nemoguća misija. Real ni u ludilu ne bi prodao Modrića koji drži konce u Realovu veznom redu.