KRIVAC ljubavna afera

Otac Ryana Giggsa ničim izazvan šokirao Velšane: Sramim se što mi je on sin!

16.01.2018 u 15:06

Bionic
Reading

Nakon što je Bivši nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs imenovan novim izbornikom nogometne reprezentacije Walesa oglasio se njegov otac koji je mnoge šokirao svojom izjavom

Dan nakon što je legendarni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs predstavljen kao novi izbornika Walesa njegov otac Danny Wilson, ragbi legenda, nije izdržao.

'Trebao bih  biti najponosniji otac na svijetu, a sramim se što mi je on sin', priznao je tamnoputi Danny Wilson koji je rođen i odrastao u državi Sijera Leone, u zapadnoj Africi na obali Atlantskog oceana. No, Wilson već godinama ima i državljanstvo Engleske, a nema sumnje kako je svojom izjavom šokirao mnoge Velšane.

No, razlog zašto je biološki otac ljut na svog sina Ryana nije samo taj što je uzeo majčino prezime te zbog nje i velško državljanstvo (otac ih je napustio kada je bio mali, op.a.), nego taj što je imao ljubavnu aferu sa suprugom svog brata što je dramatično narušilo odnose u obitelji.

'Znate, on (Ryan) je uvijek sebe stavljao na prvo mjesto i bilo mu je najvažnije da je centru pažnje. Potpuno je uništio život svoga brata! Za mene je on samo bivši nogometaš i ništa više od otga. Svaki puta kad se pojavi na televiziji, mijenjam program. Ne mogu ga vidjeti', iskren je bio 62-godišnji Danny Wilson.

Ukratko, Ryan Giggs je punih osam godina bio u tajnoj vezi s Natašom, suprugom svog brata. Na koncu se njegov brat razveo od supruge 2011. godine.

  • +10
Moldavija - Wales, kvalifikacije za SP 2018. Izvor: Reuters / Autor: JASON CAIRNDUFF