NEMA MILOSTI

Osveta Mourinha: Gurnuo Guardiolu u najveću krizu karijere!

27.10.2016 u 10:16

Bionic
Reading

Pobjedom 1:0 na Old Traffordu u gradskom derbiju Liga kupa, Jose Mourinho produbio se krizu Pepa Guardiole koji nikad u karijeri nije bio šest utakmica bez pobjede...

Duel dva najpoznatija svjetska trenera u srijedu je dobio svoju drugu englesku epizodu. Nakon što je Guardiola nedavno na Old Traffordu slavio u Premiershipu, Mourinho mu se minimalnom pobjedom revanširao u srijedu u Liga kupu te tako produbio krizu Španjolca, a svoju ublažio.

Pep je sada na čak šest utakmica bez pobjede što mu se nije dogodilo nikad u trenerskoj karijeri. Engleski nogomet ipak je puno izjednačeniji od Primere i Bundeslige u kojima je prije radio.

'Ljudi misle da imam magični štapić, ali ovo je nešto što se događa baš svima,' pokušao je umiriti kritičare Pep Guardiola nakon poraza, a zatim je tvrdoglavo zaključio:

'Neću promijeniti ništa!'

Mourinho je pak bio zadovoljan što je ostvario pobjedu kojom je malo zaboravljen brodolom 0:4 protiv Chelseaja u nedjelju.

'Prošli tjedan sve je bilo protiv nas, ali mi smo profesionalci. Igrači su odigrali sve što sam od njih tražio,' likovao je ovaj put Portugalac koji će u sljedećoj fazi natjecanja snage odmjeriti s Bilićevim West Hamom.