zadržan u pritvoru

Optužbe na račun mladog igrača Manchester Uniteda zvuče zastrašujuće; klub ga suspendirao, sponzori ga se odrekli...

17.10.2022 u 19:34

Bionic
Reading

Nogometaš Manchester Uniteda, 21-godišnji Mason Greenwood, zadržan je u pritvoru zbog optužbi za napad, silovanje i prijetnje ubojstvom, a nakon saslušanja na sudu u Manchesteru tijekom ponedjeljka.

Greenwood je prošlog vikenda uhićen zbog optužbi o kršenju uvjeta za jamčevinu, stoji u policijskom izvješću. Inače, u siječnju ove godine nogometaš je osumnjičen za sve što ga se trenutačno tereti.

U istom trenutku ga je njegov klub Manchester United suspendirao na neodređeno vrijeme. Isto tako je kompanija Nike raskinula ranije potpisani ugovor s njim.

Krajem siječnja ove godine Greenwood je uhićen nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i video snimke na kojima se vidi djevojka krvavog lica i brojnim modricama po tijelu, a uz sve je plasirana poruka: 'Svima koji žele znati što uistinu Mason Greenwood radi'.

Greenwood je prošao nogometnu školu Manchester Uniteda, a u prvoj momčadi je debitirao 2018. godine. Prošao je i sve reprezentativne selekcije Engleske te je upisao i jedan nastup u seniorskoj momčadi.