gađali bus

Divljački čin na ulicama Liverpoola: umjesto slavlja, odlučili se za napad na igrače Manchester Cityja

17.10.2022 u 17:13

Bionic
Reading

U velikom derbiju engleskog nogometnog prvenstva, Liverpool je na svom Anfieldu svladao Manchester City sa 1:0, te vratio barem na koji dan osmijeh svom treneru Jürgenu Kloppu. No, gosti iz susjednog Manchestera, imali su pritužbe na ponašanja domaćih navijača, a posla bi mogla imati i policija zbog napada na bus Građana

S velikim su olakšanjem navijači Liverpoola dočekali kraj utakmice protiv Manchester Cityja. Jer još jedan neuspjeh Redsa unio bi potpuni nemir na Anfield. Ovako je Mohamed Salah 'spasio' Kloppa neugodnih i teških pitanja te njemačkom treneru vratio osmijeh na lice.

Doduše, Klopp nije dočekao slavlje na terenu, jer je u samoj završnici zaradio crveni karton.

No, još je neugodnije bilo Pepu Guardioli kojeg su domaći navijači gađali kovanicama.

Ipak, nije to bio jedini problem na nedjeljnom debiju. Nakon utakmice, domaći su navijači gađali i gostujući bus. Staklo je napuklo, ali na svu sreću nije se 'raspalo', pa ozlijeđenih nije bilo.

Nakon svih ovih nemilih događaja reagirali su i iz Liverpoola, te su najavili kako će sve snimke s nadzornih kamera ustupiti policiji, kako bi se pronašli krivci, te su najavili kako će svi oni koji budu proglašeni krivima dobiti doživotnu zabranu dolaska na Anfield.

Podsjetimo, zbog istog razloga Liverpool je kažnjen i 2018. godine, ali tada je bila riječ o utakmici Lige prvaka. Navijači su također gađali bus s igračima Manchester Cityja.

Standings provided by Sofascore